1 d’oct. 2008

Espais i jocs

Bé, crec que ja toca posar una descripció més detallada del que podreu trobar.

Hem decidit dividir les jornades en varis espais, un per cada grup o tipologia, així la cosa queda de las següent manera.


JOCS DE ROL
Espai amb taules on poder jugar a rol, a aquestes alçades no crec que calgui explicar que son, però per si algú no ho te gaire clar, podríem dir que els jocs rol son uns jocs on interpretes un personatge amb uns atributs i característiques definides en una fulla de personatge, podríem dir que es como una obra de teatre però en la que no tens el guió ni saps que passarà i tens total llibertat de decisions, dintre de les limitacions del personatge.
Entre els jocs que podreu provar destaquem: Chtulhu, Exaltado, Pangea, Dungeons & Dragons, etc.


WARGAMES
Espai amb taules de joc especials i escenografia, els wargames son jocs d'estratègia de recreació de batalles amb miniatures, que tant poden ser de caire històric, com de fantasia, tant medieval com actual i futurista.
Podràs portar els teus exercits per enfrontar-te a d'altres contrincants i hi haurà demostracions de Warmachine i Hordes entre d'altres.


JOCS DE TAULA I CARTES
Taules lliures on poder jugar a jocs de taula i cartes, els jocs de taula i cartes han evolucionat molt des de el parxís i la brisca, ara podem trobar jocs de qualsevol temàtica, ambientació, etc.
Pots portar els teus jocs per jugar amb més gent o utilitzar els que posarem a disposició dels usuaris, entre els que destaquen: Bang!, Ciudadelas, Castellers, Catan, Carcassonne, etc.


VIDEOJOCS
Hi hauran varies consoles on poder jugar, la diferencia es que els jocs que tindrem no seran per jugar sol, però això ja teniu el sofà de casa, tots els jocs seran multijugador i amb comandaments especials.
Tindrem plataformes de ball per jugar a DDR, Wii i consoles clàssiques per recordar vells temps.


ESPAI OBERT
Zona lliure de taules on desenvolupar les activitats en les que es necessita molt d'espai.
Aquí es realitzaran el taller d'espases de softcombat, el torneig de softcombat i els jocs de pati, per exemple.


BAR
Doncs sí, com que passarem moltes hores jugant, tindrem una zona amb bar on poder refrigerar-nos i descansar una estona menjant un entrepà o prenent un cafè.


ALBERG
Com que les jornades duren 2 dies, durant la nit del dissabte, posem a disposició de tots vosaltres l'Alberg municipal al mòdic preu de 5€, per poder tenir plaça només cal que us passeu per la carpa d'informació dintre les jornades a comprar el tiquet. Recordeu que son places limitades.


I fins aquí una breu descripció dels espais i el que hi podeu trobar, ven aviat us posarem una llista amb les activitats més destacades.